<a href="https://www.dipopedia.com/2020/11/ef-adults-kursus-bahasa-inggris-profesional-apa-yang-perlu-anda-ketahui.html" target="_blank">EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional</a> Kanthi luwih saka 500 sekolah lan kantor ing 53 negara, EF minangka institusi pendhidhikan swasta paling gedhe ing saindenging jagad. EF wis ana ing Indonesia wiwit taun 1986 lan nganti saiki nggawe program latihan intensif kanggo wong diwasa lan pendhidhikan kanggo bocah kanthi nggunakake teknologi paling anyar kanggo nganakake kursus, ing sekolah uga online 24 jam saben dinane. EF kanthi konsisten ndhukung macem-macem kegiatan olahraga ing macem-macem wilayah ing jagad iki lan dadi platform kanggo promosi persatuan, pembangunan lan kesetaraan ing jagad. EF bangga dadi panyedhiya resmi pelatihan basa lan layanan pendhidhikan kanggo limang Olimpiade. EF mesthi nyedhiyakake layanan pelatihan basa Inggris kanggo luwih saka 1500 perusahaan internasional ing saindenging jagad ing macem-macem industri kanggo macem-macem karyawan.

<a href="http://warmale.22web.org/2020/11/babagan-wong-diwasa-ef" target="_blank">EF Adults Kursus Bahasa Inggris Profesional</a> EF duwe tim pengajaran profesional berkualitas tinggi sing dipimpin guru sing umume saka negara sing nganggo basa Inggris nganggo TEFL utawa sertifikasi profesional liyane. Guru diurutake kanthi lengkap lan dilatih kanthi ati-ati saengga bisa ngetrapake metode pembelajaran EF sing unggul. Ayo luwih ngerti guru asing! EF Adults nyedhiyakake sistem kanggo sinau basa Inggris sing bakal dingerteni kanthi luwih cepet. EF nyedhiyakake macem-macem keandalan sing ora ana ing papan tutor basa Inggris liyane.