Publikator

Ruang Publikasi Daring

タグ:GameOlahraga

Game Android Olahraga Sepakbola .ainud id rubihgnem nad relupop gnilap agarhalo naniamrep utas halas raneb-raneb alobkapeS awhab nakatagnem aynhalas ada kadiT .hadni gnay naniamrep kutnu kiab hibel uata kurub hibel gnay tarsah urinem gnay lucnum areges naka luduj nasutar nad ,yalP elgooG habmarep nisem id "alobkapeS" atak ajas nakkateL .relules isakilpa okot id kirat ayad kaynab ikilimem alobkapeS emaG .ainud id rasebret agarhalo ,itrepeS .relupop tagnas alobkapeS anerak ini silunem imak nasala aynutas-utaS

.alobkapeS edok iagabes lanekid nad adeb-adebreb gnay lasaum lasa igabreb ini alobkapeS kutneb iagabreB .kileaG alobkapeS nad ;)ybgur agil uata ybgur nautasrep kiab( ibgur alobkapeS ;ailartsuA alobkapeS ;)adanaK alobkapeS uata akiremA alobkapeS aynsusuhk( uajih nagnapal alobkapeS ;)aragen aparebeb id alobkapes iagabes lanekid( isaisosa alobkapeS kusamret alobkapeS tubesid asaib gnay agarhalO .nakanugid uti atak anam id relupop gnilap gnay alobkapeS kutneb itrareb aynasaib llabtoof atak ,tarays ihunemem kadiT .log katecnem kutnu alob gnadnenem ,natakgnit iagabreb malad ,naktabilem gnay mit agarhalo agraulek halai alobkapeS

.diordnA tekaP alolegneP iulalem gnusgnal KPA elif latsnignem kutnu diordnA takgnarep irad "lanekiD kadiT rebmuS" ispo nakanuggnem fitanretla isakilpa okoT .ada ,isakilpa okot uata ,fitanretla kanul takgnarep irotisoper kaynab ipatet erotS yalP elgooG iulalem nakisubirtsidid isakilpa raseb naigabeS .rihka anuggnep ek hadum nagned isakilpa isubirtsider naknikgnumem gnay diordnA ilsa KPA elif tamrof malad isalipmokid uti macames isakilpA .utnetret nahabmat naujut kutnu akerem takgnarep nakparenem arac anuggnep adapek nakrawanem kutnu iskurtsnokid gnay susuhk kanul takgnarep - "isakilpa" nakanuggnem saulrepid tapad ,labolg araces nakanugid kaynab gnilap gnay relules isarepo metsis ,diordnA isarepo metsis iakamem gnay relules takgnarep satilanoisgnuF

.diordnA kerem nakanuggnem kutnu akerem metsisoke raul id "takifitresreb kadit" takgnarep isatabmem kutnu radnats nakukalrebmem gnay elgooG gnagad kerem halada "diordnA" ogol nad aman numaN .SOegaeniL uata )nozamA helo taubid( SO eriF kusamret gniasreb gnay diordnA krof nad metsisoke ;elgooG metsisoke nakanuggnem diordnA ratnip nopelet nesrep 07 ratikeS .tiakret yalP elgooG nanayaL nagnabmegnep mroftalp nad ,yalP elgooG latigid isubirtsid mroftalp ,emorhC elgooG itrepes itni isakilpa pukacnem gnay )SMG( elgooG reluleS nanayaL amaturet ,aynmulebes gnasapret hadus gnay nahabmat kilimepreb kanul takgnarep nagned nakmirikid diordnA takgnarep raseb naigabes numaN .ehcapA isnesiL hawab id nakisnesilid amaturet gnay ,)PSOA( tcejorP ecruoS nepO diordnA iagabes lanekid aynrebmus edok ;akubret rebmus nad sitarg kanul takgnarep halai inI .8002 rebmetpeS adap nakisakilbupid amatrep laisremok diordnA takgnarep nagned ,7002 rebmevoN adap nakisakilbupid inI .elgooG helo laisremok araces irosnopsid nad ecnaillA tesdnaH nepO iagabes lanekid gnay gnabmegnep muisrosnok helo iskurtsnokid diordnA .telbat nad sadrec ph itrepes hutnes rayal relules takgnarep kutnu amaturet gnacnarid gnay ,aynnial akubret rebmus kanul takgnarep nad xuniL lenrek irad isakifidom isrev adap nakrasadid gnay relules isarepo metsis , , ,halada diordnA .Game Android Olahraga Sepakbola

Game Android Olahraga Sepakbola. Android minangka sistem operasi seluler adhedhasar versi kernel Linux sing wis diowahi lan piranti lunak open source liyane, sing dibangun utamane kanggo piranti seluler layar sentuh kayata smartphone lan tablet. Android digawe dening konsorsium pangembang sing dikenal minangka Open Handset Alliance lan disponsori kanthi komersial dening Google. Iki diterbitake ing wulan November 2007, kanthi piranti Android komersial pertama sing diterbitake wulan September 2008. Piranti lunak gratis lan open source; kode sumber kasebut dikenal minangka Android Open Source Project (AOSP), sing umume dilisensi karo Lisensi Apache. Nanging, umume piranti Android ngirim piranti lunak proprietari tambahan sing wis diinstal, utamane Google Mobile Services (GMS) sing kalebu aplikasi inti kayata Google Chrome, platform distribusi digital Google Play, lan platform pangembangan Layanan Google Play sing gegandhengan. Udakara 70 persen smartphone Android nggunakake ekosistem Google; saingan karo ekosistem Android lan garpu kalebu Fire OS (dibangun dening Amazon) utawa LineageOS. Nanging, jeneng lan logo "Android" minangka merek dagang saka standar sing ditrapake Google kanggo matesi piranti "non-sertifikasi" ing njaba ekosistem saka nggunakake merek Android.

Fungsi piranti seluler sing ngetrapake sistem operasi Android, sistem operasi seluler sing paling akeh digunakake sacara global, bisa ditambah kanggo ngleksanakake "aplikasi" - piranti lunak khusus sing dirancang kanggo nawakake pangguna cara nyebarake piranti kanggo tujuan tambahan tartamtu. Aplikasi kasebut dikompilasi ing format file APK asli Android sing ngidini distribusi aplikasi gampang kanggo pangguna pungkasan. Umume aplikasi disebar liwat Google Play Store nanging ana repositori perangkat lunak alternatif, utawa app store, sing ana. Toko app alternatif ngetrapake pilihan "Sumber Ora dingerteni" kanggo piranti Android kanggo nginstal file APK langsung liwat Manajer Paket Android.

Sepakbola minangka kulawarga olahraga tim sing beda-beda, nendhang bal kanggo ngetung gol. Ora nduweni kualifikasi, tembung bal-balan biasane tegese bentuk Sepakbola sing paling populer ing tembung kasebut digunakake. Olahraga sing umume diarani Sepakbola kalebu bal-balan Asosiasi (dikenal minangka bal-balan ing sawetara negara); Bal-balan lapangan ijo (khusus bal-balan Amerika utawa bal-balan Kanada); Bal-balan Australia; Bal-balan bal-balan (salah siji rugbi utawa liga rugbi); lan Sepakbola Gaelik. Iki macem-macem bentuk Sepakbola nuduhake macem-macem asal usul lan dikenal kanthi kode Football.

Siji-sijine alasane kita nulis iki amarga Sepak Bola dadi populer. Kaya, olahraga paling gedhe ing saindenging jagad. Game Sepakbola duwe akeh daya tarik ing toko aplikasi seluler. Cukup lebokake tembung "Sepak Bola" ing mesin telusuran Google Play, lan atusan judhul bakal luwih cepet sing niru semangat sing luwih ala utawa luwih apik kanggo game sing apik. Ora salah yen ujar manawa Sepak Bola pancen minangka salah sawijining gim olahraga sing paling populer lan nyenengake ing GameAndroid, GameOlahraga, GameSepakbola,saindenging jagad. Game Android Olahraga Sepakbola

↑このページのトップヘ